Ontdek ons menu

Waar eenvoud en smaak elkaar ontmoeten.

Ons menu

Bij Den Druivelaer serveren we gerechten met passie en liefde voor eenvoud. Onze keuken draait om eerlijke smaken, seizoensgebonden ingrediënten en een no-nonsense aanpak. De patron staat zelf aan het fornuis om ervoor te zorgen dat elk bord dat de keuken verlaat, een culinaire ervaring is.
Bij Den Druivelaer eet je zoals het hoort: puur, eerlijk en vooral lekker.

Menu

Menu

Suggesties van de chef

Elk seizoen nieuwe suggesties.

Voorgerecht

Erwtensoep € 9,50
Carpaccio van Hert € 18,50
met truffelbalsamico en olie & gebakken wilde champignons
Mi-cuit van zalm € 18,00
à la minute gerookt met wakamé, wasabi mayo en terryaki saus

Hoofdgerecht

Op vel gebakken Skrei € 30,50
met zeekraal en mousseline saus
Zuid-Amerikaanse Black Agnus Zesrib € 32,00
(300 gram) met slaatje en saus naar keuze
Steak

Steak

Ribbekes

Ribbekes

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws over evenementen, nieuwe menukaarten, gewijzigde openingsuren, enzovoort.

Je bent ingeschreven Oei, er ging iets mis. Probeer nog eens

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: 17u – 22u
Vrijdag: 17u – 22u
Zaterdag: 12u – 22u
Zondag: 12u – 22u

Privacybeleid – © 2024 website gemaakt door de AdminFabriek